Dnevni Horoskop

25.02.2017.

OVAN
Donesite odluku u vezi sa inostranstvom ili nastavkom studija, stručnim usavršavanjem, oko koga se već duže vreme dvoumite jer ne vidite jasno cilj pred sobom. Ipak zante da je to mudro. Dobro bi bilo da se sretnete sa prijatljem u znaku Ovna ili Raka. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom ili Blizancima.

BIK
Dobijate interesantnu poslovnu ponudu od nekog Raka ili Ovna koji dobro znaju vaše prave kapacitete. Nemate dovoljno novca za sve ono što vam treba,ali nalaziate rešenje i dalje pravite poveće troškove. Moguć interesantan susret na putu sa jednim Jarcem ili Škorpijom.

BLIZANCI
Sva vaša energija usmerena je na nalaženja rešenja za novi posao koji želite što pre da započente. Prilično vas opterećuje partner sa svojim poslovnim dilemama ili razmišljate o izdacima. Predstoje vam još veći u vezi sa nečim što je već trebalo da regulišete. Proverite gde vam stoji važna dokumentacija.

RAK
Opterećuje vas neka vrsta neizvesnosti u kojoj se nalazite mimo vaše volje a uzrok svemu je verovatno ponašanje kolege ili neke osobe u znaku Lava ili Bika. Moguće je da ste veoma angažovani na nekom poslu koji će vam tek za koji mesec doneti prihode i satisfkaciju. Nemojte biti preterano malodušni po pitanju novca.

LAV
Mogući su konflikti na poslu. Osoba koju volite, verovatno to ne shvata ili je previše okupirana sobom ili rešavanjem nekih svojih problema. Nemojte misliti da ne zaslužuje vašu pažnju nego da bi možda trebalo da nađete načina kako da joj pomognete. Pravite nerealne planove.

DEVICA
Još uvek ste u fazi realizacije nekih projekata koji nisu vaša ideja ali stalno razmišljate o eventualnim promenama koje željno iščekujete. Nemojte se previše nervirati ako vas neko ne bude podržao, ili vam, bude konrtrirao. Može doći do konstruktivne razmene ideja sa Rakom ili Škorpijiom.

VAGA
Moguć je susret sa nekadašnjim kolegama sa kojima ste veoma bliski ali ne uvek i u sjajnim odnosima. Danas sve težište stavljate na poslovnu sferu i nove mogućnosti u vezi sa karijerom. Iskoristite naklonost jednog Raka koji vam daje korisne savete.

ŠKORPIJA
Imate originalne ideje u vezi sa poslom, naročito ako se bavite nekim dinamičnim poslom. Osećate se dobro u društvu dinamičnih osoba ili mladih duhom. Ako ste i sami mladi, možete očekivati sjajan provod negde na nekom mestu gde se okuplja dosta sveta. Dobici u igrama na sreću.

STRELAC
Sve ideje koje imate u vezi sa nekim novim projektom, mogle bi lako da se realizuju uz pomoć osoba iz porodice jer vam je verovatno potrebna i finansijska podrška. Prilično ste razdražljivi i nespremni da se pravite bilo koju vrstu kompromisa.

JARAC
Dan bi mogao biti odličan, posebno po pitanju novca. Možda će vam se javiti nekadašnji kolega sa idejom o nastavku saradnje. Mislite na osobu koja vam je nedavno davala interesante predloge u vezi sa novim poslom. Priajtan susret sa starim prijateljem.

VODOLIJA
Dobijate prijatne vesti u vezi sa nekim novim poslom koji bi trebalo da organizuju Ovan, Rak ili Lav. Mentalno ste jači nego finansijski jer ste verovatno napravili pogrešne procene u vezi sa nekim projektom koji se nije isplatio. Budite otvoreni za svaku vrstu saveta, posebno od nekog Lava ili Strelca.

RIBE
Dan bi mogao biti prilično napet posebno na poslu. Ako treba da se sretnete sa jednim Lavom ili Rakom pokušaćete da ih ubedite u ono što želite, ali saradnja sa njima neće ići tako glatko kako vi očekujete. Ipak, prestoje prijatni momenti u društvu osoba na položaju koji će vam predložiti interesantne ideje.